Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Fakat yangındaki panik takkadak ansızın binaya buyurmak isteyen hevesli sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olası olacaktır.

Vüruten teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, daha zait ciddi hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izleme fail bir firmayız.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu alfabelar tehlikeli durumların kere göstericisidir.

Bu baplar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları tombul beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin Yangın Çıkış Kapısı yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tüm kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yerımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir yarar yapılmaktadır. Böylelikle denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde mazarrat görmenizi engellemektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit boşaltma olmalarını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık için yeğleme edilir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page